Odeon Πάτρας: Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες καθημερινά μόνο με 5€

Μπείτε στο www.odeon.gr και αγοράστε το εισιτήριο σας

 Η αγαπημένη μας συνήθεια είναι ξανά μαζί μας. Τα Odeon επαναλειτουργούν και μάλιστα με μια μοναδική καλοκαιρινή προσφορά ... εισιτήριο 5€ όλες τις ήμερες!!!

Μας έλειψε το σινεμά και η μαγεία του! Οι κινηματογράφοι Odeon λειτουργούν ξανά με μια μοναδική καλοκαιρινή προσφορά! Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ κάθε μέρα!  Μπορείτε να βρείτε όλες τις ταινίες και τις ώρες προβολών στο www.odeon.gr

Απολαμβάνουμε το σινεμά που τόσο μας έλειψε μόνο με 5€, στα Odeon!!! Η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες μέχρι τις 19 Αυγούστου! Επιλέξτε την ταινία που σας αρέσει και αγοράστε το εισιτήριο σας στο www.odeon.gr

Επιστρέφουμε στα κινηματογραφικά μας ταξίδια! Τώρα στους κινηματογράφους Odeon, μπορείτε να απολαύσετε όποια ταινία επιθυμείτε μόνο με 5€ τιμή εισιτηρίου, και ισχύει για όλες τις ημέρες !!!

Μια μοναδική καλοκαιρινή προσφορά θα μας κάνει να θέλουμε να πηγαίνουμε σινεμά κάθε μέρα! Στα Odeon η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€, για όλες τις ημέρες! Κανονίστε σήμερα κιόλας να βγείτε για ταινιάκι στα Odeon.

Η καλοκαιρινή μας προσφορά με την τιμή του εισιτηρίου στα 5€ έχει διαμορφωθεί για συγκεκριμένο χρόνο διάστημα. Ισχύει μέχρι τις 19 Αυγούστου. Ισχύει για όλες τις ημέρες και προβολές. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή κατηγορίες εισιτηρίων.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ