Συζητήσεις με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός

 

Συζητήσεις με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός, για την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού άσου ως το 2023, ωστόσο καταγράφηκε ήδη αρκετά μεγάλη διαφορά στο οικονομικό σκέλος. 

Αρκετά μεγάλη απόσταση στο οικονομικό, καταγράφηκε κατά την πρώτη επαφή που είχε η διοίκηση του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη για την επέκταση του συμβολαίου του.

Πριν από λίγες μέρες ο Τσάβι Ρόκα, συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Κατερινιώτη μπακ-χαφ και του κατέθεσε μία προσφορά για διετή επέκταση της συνεργασίας τους (το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2021) και μικρή αναπροσαρμογή προς τα… πάνω των αποδοχών του.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν κοντά στις 100.000 Ευρώ μαζί με τα μπόνους, ποσό που δεν φαίνεται να καλύπτει τα “θέλω” του 23χρονου μπακ, ο οποίος έχει θέσει πιο ψηλά τη «βάση» της διαπραγμάτευσης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πλέι-οφ, ήτοι από τις 20 Ιουλίου και μετά (την ίδια περίοδο θα γίνουν οι νέες επαφές για επέκταση και με τον Σένκεφελντ), όμως θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να καταλήξουν σε συμφωνία.