Η Αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη για το τρένο - ΦΩΤΟ

 

Η Αντιδήμαρχος Υγείας Βίβιαν Σαμούρη σε ανάρτησή της αναφέρει:

Γιατι ο δρόμος της προσπάθειας και του αγώνα ειναι ο μοναδικός που φέρνει αποτελέσματα στη ζωή φίλοι μου και το γνωρίζετε όλοι. Τίποτε δεν θα μας χαριστεί. Σήμερα το πρωί, Πλατεία Γεωργίου έως τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρίου με τα πόδια, με ζέστη, ήλιο και υγρασία, για να διατυμπανίζουμε προς κάθε κατεύθυνση οτι δεν θα διαπραγματευτούμε οποιαδήποτε λύση βλάπτει την πόλη μας.
Δεν θα δεχτούμε να φτάσει επιφανειακά το τρένο στο λιμάνι και να διχοτομηθεί η πόλη...να υψωθούν τείχη και να υποβαθμιστεί η ζωή μας...
Το συμφέρον των κατοίκων της πόλης μας, και των γενιών που έρχονται, ειναι ένα σύγχρονο τρένο με υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής με παράλληλη λειτουργία του προαστιακού και την δημιουργία Γραμμικού Πάρκου, πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων, οπως έχει γίνει ήδη σε άλλες πόλεις.
Ο λαός της πόλης μας, αποδεικνύει οτι ειναι ενωμένος ακόμα και οταν αφορά τη πόρτα και τη γειτονιά του συμπολίτη του, γιατί γνωρίζει πλέον καλά οτι, αν κανει πίσω, την επόμενη φορά σειρά θα έχει το δικό του σπίτι, η δική του περιοχή.

Διαβάστε επίσης