Τατιάνα Στεφανίδου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ

Το «αντίο» της στους τηλεθεατές

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για την εκπομπή “Μαζί σου”, με την Τατιάνα Στεφανίδου να αποχαιρετά στην έναρξη το τηλεοπτικό κοινό.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η σημερινή της εκπομπή θα είναι και η τελευταία στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς η συνεργασία της ολοκληρώνεται μετά από δύο χρόνια.

«Καλησπέρα! Αυτή είναι η τελευταία “καλησπέρα” που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ξεκινώντας αυτή την τελευταία μου εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΙ, τα μοναδικά συναισθήματα που έχω, εκτός από τη συγκίνηση βεβαίως, είναι η βαθιά ευγνωμοσύνη. Βαθιά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που είσαστε εδώ και σήμερα και όλα τα χρόνια… Και είσαστε εδώ επιβραβεύοντας τις προσπάθειες που κάνουμε και είσαστε τελικά και φέτος εδώ, και είσαστε και στον ΣΚΑΙ εδώ διότι όταν ήρθαμε, τους πρώτους δύο μήνες πριν από δύο χρόνια, ζοριστήκαμε.

Όπως κάθε φορά, όλοι λένε πολλά. Και τελικά εσείς είσαστε εκεί πάλι. Και ξαναήρθατε και μήνα με το μήνα, κάθε πρωί, κάθε μέρα είσαστε κοντά μας. και φέτος τα ίδια έγιναν. Και φέτος ξεκινήσαμε με δυσκολίες. Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς που αυτή τη στιγμή ότι και να κάνετε, επιλέγετε να βλέπετε εμάς, να είστε κοντά μας. Και επειδή αυτό μας τιμά θέλω να πω πρώτα απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που είναι σήμερα εδώ και που ήταν εδώ, στον ΣΚΑΙ», είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεύτερον, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και νιώθω και ευγνωμοσύνη μεγάλη για το κανάλι που με δέχτηκε κοντά του όταν έφυγα από το Open που δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία. Το κανάλι αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία, εγώ δεν ήθελα να φύγω. Δεν είναι εύκολο όταν αλλάζουμε τηλεοπτικούς σταθμούς, θέλεις να μείνεις στο “σπίτι” σου, με τους συνεργάτες σου, με τους ανθρώπους που έχεις συνηθίσει.

Διαβάστε επίσης