Σκόραρε ο Μπακασέτας στην Τουρκία, 4-1 η Αλάνιασπορ

05/07/2020 | 10:58

 

 

Με τον Τάσο Μπακασέτα να πετυχαίνει με πέναλτι το τρίτο γκολ, στο 78΄, η Αλάνιασπορ επικράτησε στην Άγκυρα με 4-1 της ουραγού Ανκαραγκουτσού, για την 30η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, και συνεχίζει να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό.

Ο Μπακασέτας αγωνίστηκε 88 λεπτά και αντικαταστάθηκε λίγο πριν τη λήξη από τον Μανώλη Σιώπη, ενώ στον πάγκο των νικητών έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Στο μεταξύ, η πρωτοπόρος Μπασακσεχίρ επικράτησε 2-0 στην Αττάλεια της Αντάλιασπορ και ξέφυγε πέντε βαθμούς από τη δεύτερη Τραμπζονσπόρ, η οποία αντιμετωπίζει αύριο (5/7) στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατάσαραϊ.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”