Τρία περιστατικά πνιγμού σε ένα 24ωρο - Αυξάνεται ανησυχητικά ο αριθμός



Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΡΙΛΕΖΑ'' της Δημοτικής Ενότητας Δηλεσίου, 84χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Πάχης Μεγάρων, 63χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ''ΑΤΤΙΚΟΝ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Πάχης Μεγάρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πευκιάς Ξυλοκάστρου, 59χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας.