Τρίκαλα: Θρήνος για τη 19χρονη που σκοτώθηκε μία μέρα πριν τα γενέθλιά της

 

Ο πόνος μεγάλος και η απώλεια δυσβάστακτη. Σκηνές αρχαίας τραγωδία εκτιλίχθυκαν στην κηδεία της  19χρονης Μάρθας στα Τρίκαλα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, ο αδερφός της, οι δεκάδες φίλοι της.

Η 19χρονη επέβαινε με φίλη της σε μηχανάκι και τις παρέσυρε διερχόμενο όχημα.

H τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το τροχαίο δυστύχημα και τον άδικο χαμό της 19χρονης κοπέλας, η οποία όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, είναι η Μάρθα Γ. Πουμάνα και η τραγική ειρωνεία είναι πως η άτυχη Μάρθα την Πέμπτη 2 Ιουλίου είχε τα γενέθλιά της. Έκλεινε τα 19 της χρόνια και με όνειρα πολλά ξεκινούσε τη νέα της ζωή.

Η 19χρονη κινούνταν μαζί με συνομήλικη φίλη της με δίκυκλη μοτοσικλέτα με επί της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας με κατεύθυνση προς Λάρισα. Στο ύψος των Γεωργανάδων παρουσίασε πρόβλημα το δίκυκλο και βγήκαν σε κατάστημα στον παράλληλο δρόμο. Επικοινώνησαν με τους δικούς τους, οι οποίοι ξεκίνησαν από Τρίκαλα για να πάρουν τα κορίτσια και να φορτώσουν τη μοτοσικλέτα. Στο μεταξύ η μοτοσικλέτα επανήλθε και τα κορίτσια έκαναν αναστροφή στον κόμβο προς Τρίκαλα και περίμεναν στην άκρη του δρόμου, κάτω από μια σκιά ενός δέντρου, τους δικούς τους.

Ο θείος της 19χρονης έφτασε γρήγορα, πέρασε από μπροστά τους με κατεύθυνση προς Λάρισα, τις χαιρέτησε και μέχρι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω και να κάνει αναστροφή και αυτός προς Τρίκαλα το κακό είχε γίνει. Ένα Ι.Χ. επιβατικό που οδηγούσε νεαρός και κινούνταν προς Τρίκαλα χτύπησε το μηχανάκι και την άτυχη Μάρθα ενώ η φίλη της έμεινε εμβρόντητη καθώς ξαφνικά χάθηκε από μπροστά της η φίλη της και η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά.

 trikalavoice.gr