Σε δύο μεγάλα έργα επικεντρώθηκε ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας στο 8ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης

Υδροδότηση και Φράγμα Πείρου-Παραπείρου

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, παρευρέθηκε χθες Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 στο 8ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την εφημερίδα Πελοπόννησο.

Το θέμα του συνεδρίου ήταν «Περιφερειακή Πολιτική και Νέες Υποδομές» και συμμετείχαν ο Υπουργός Υποδομών ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Επικεφαλής της Vinci και της Ολυμπιακής Οδού κ. Παναγιώτης Παπανικόλας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας κ. Βασίλης Αϊβαλής κ.α. 

Ο Δήμαρχος σε παρέμβασή του επικεντρώθηκε σε δύο μεγάλα έργα που επηρεάζουν άμεσα τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, αυτό της υδροδότησης του Δήμου από το φράγμα Πείρου – Παράπειρου καθώς και του συνδέσμου που θα συσταθεί για την διαχείριση του και  στην  ανάγκη σύνδεσης του αεροδρομίου του Αράξου με τον νέο αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου,  την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται από την σχεδίαση του δρόμου και την θέση εγκατάστασης του σταθμού διοδίων προκειμένου να αποφευχθεί η οικονομική επιβάρυνση των κατοίκων του Δήμου.

Σε ιδιαίτερη συνομιλία που είχε ο Δήμαρχος με τον υπουργό  κο Καραμανλή  συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση για τη λεπτομερή εξέταση των θεμάτων που απασχολούν την Περιοχή στο γραφείο του στην  Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ