Το tempo24 σας πάει θέατρο - Μπείτε στην κλήρωση, δύο διπλές δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση "Αρκάς- Η ζωή μετά"

Το Tempo24 σας πηγαίνει θέατρο για να απολαύσετε την ξεκαρδιστική κωμωδία του Αρκά "Η ζωή μετά".

Στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας με την ένδειξη για την "παράσταση του Αρκα" στο μειλ: [email protected] μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση για δυο διπλές προσκλήσεις , προκειμένου να δείτε δωρεάν την παράσταση στο Ρόαγιαλ, την Πέμπτη 9 Ιουλίου.

Η κλήρωση θα γίνει το πρωϊ της Πέμπτης και τα ονόματα των νικητών θα δοθούν στο ταμείο του θεάτρου.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο  Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ώς σύγχρονοι ήρωες του ΑΡΚΑ θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, για να φέρουν λυτρωτικά γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου αλλά και στα χείλη όλων των θεατών που θα απολαύσουν την παράσταση τόσο στο κλεινόν άστυ όσο και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Για να σας βάλουμε λίγο στο κλίμα……..

«Ο Μπαμπάς  Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν»

Στην παράσταση “Η Ζωή Μετά”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ και με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον ΑΡΚΑ και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

Σε όλα τα θέατρα που θα παρουσιαστεί η παράσταση, θα τηρηθούν αυστηρά οι απαιτούμενοι κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια των θεατών.

Πρωταγωνιστούν

Γιώργος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς.

Παραγωγή:   ΜΕΘΕΞΙΣ, Χρήστος Τριπόδης

Συγγραφέας: ΑΡΚΑΣ

Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς

Σκηνικά : Λία Ασβεστά

Κοστούμια Κωνσταντινιά Βαφειάδου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Τριπόδης

Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 7622034, 694 3290294 -   email : [email protected]   https://www.facebook.com/methexis.productions/?ref=br_rs 

Ωρα Παράστασης : 21.15 

Διάρκεια παράστασης: 80’ (χωρίς διάλειμμα)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

15 ευρώ γενική είσοδος, 12 ευρώ  (άνω των 65, άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητικό), 10 ευρώ μαθητικό

Προπώληση: 12 ευρώ,  https://www.viva.gr/ και https://www.ticketservices.gr/


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ 

ROYAL THEATER   

ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, Αγίου Νικολάου 32 

ΦΑΡΟΣ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ 

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, Πλατεία Γεωργίου 

CAFÉ BISTRO QUEEN 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ DISCOVER

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ