Νοσοκομείο Ξάνθης: Συγγενείς ασθενή με κορονοϊό μπούκαραν για να τον πάρουν

03/07/2020 | 22:30

Σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και συγκεκριμένα στην ειδική μονάδα που έχει στηθεί για ασθενείς με COVID-19.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συγγενείς ασθενούς με κορονοϊό από τον Εχίνο μπήκαν στο νοσοκομείο απαιτώντας να πάρουν τον ασθενή, ισχυριζόμενοι πως δεν πάσχει από COVID-19 αλλά από άλλη ασθένεια.

Ο εν λόγω ασθενής μάλιστα όπως μεταδίδει σε σχετικό του ρεπορτάζ το xanthinea.gr μεταφερόταν εκείνη τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο αντίστοιχο τμήμα κορονοϊού, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ακολούθως οι ασθενείς υπεβλήθησαν και αυτοί σε εξέταση για COVID-19, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πρωτόγνωρο περιστατικό το οποίο προκάλεσε έντονη αναστάτωση αλλά και ανησυχία στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Κέικ cookies and cream
19/01/2026 | 20:16

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)