Άραξος: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στο αεροδρόμιο - Πολλές οι οικογένειες με μωρά! "Αισθανόμαστε ασφαλείς στην Ελλάδα" - ΦΩΤΟ

 

Με ενθουσιασμό, ασφαλείς και με μεγάλη διάθεση για διακοπές και ξεκούραση, έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στο Αεροδρόμιο του Αράξου.

Ο αερολιμενάρχης Γ. Γκουβίτσας, αναφέρθηκε στο δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου στο Μέγκα, τη διαδικασία που περνούν οι τουρίστες με το barcode, καθώς επίσης και την άψογη συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που βρίσκονται εκεί για τους ελέγχους, που ενδεχομένως να χρειαστούν. Όλα προς το παρόν κυλούν ομαλά, είπε ο κ. Γκουβίτσας, ενώ χαρακτηριστικό ήταν ότι έφτασαν στην περιοχή μας πολλές οικογένεις με μικρά παιδιά και μωρά! "Αισθανόμαστε ασφαλείς, αγαπάμε πολύ την Ελλάδα", σημείωσε μερικοί εκ των επισκεπτών. 

Όπως έχουμε γράψει έφτασαν στον  Άραξο δυο πτήσεις τσάρτερ από το Ντύσελντορφ  και τη Φραγκφούρτη Γερμανίας και μια από Βρυξέλλες.

Το Σάββατο αναμένονται πτήσεις από Λιθουανία και Πολωνία, την Κυριακή από Λετονία και την Τρίτη από Γερμανία, Βέλγιο, Τσεχία και Πολωνία.

Διαβάστε επίσης