Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας με ελεύθερη είσοδο - Πως θα παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις

Για την προφύλαξη από τον covid-19

Η αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση των φετινών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας έχει αρχίσει. Όλες οι φετινές εκδηλώσεις προσφέρονται στους πολίτες και τους επισκέπτες της Πάτρας από τον Πολιτιστικό Οργανισμό με ελεύθερη είσοδο.

Για ορισμένες από τις εκδηλώσεις ωστόσο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή τους και η απρόσκοπτη προσέλευση των θεατών ,  προβλέπεται η διάθεση εισιτηρίων με την ένδειξη «Τιμής Ένεκεν», από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων».

Η συγκεκριμένη διαδικασία εξασφάλισης εισόδου στους χώρους, αφορά στις εκδηλώσεις (2) αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, στην ενότητα «Λυρική Βραδιά», στις παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ καθώς και στις εκδηλώσεις που εμφανίζονται τα Καλλιτεχνικά Σχήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις, θα αρχίζει μία εβδομάδα πριν την πραγματοποίησή τους και εγκαίρως θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση .

Για όλες τις εκδηλώσεις ώρα έναρξης θα είναι στις 21.30’ και στο πλαίσιο τήρησης του υγειονομικού πρωτόκολλου για την προφύλαξη από τον covid-19, η είσοδος στο χώρο θα επιτρέπεται από τις 20.45’. Για όλες τις εκδηλώσεις έχει υπάρξει μέριμνα για την απρόσκοπτη προσέλευση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

 

Διαβάστε επίσης