Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου από το Μεσολόγγι: «Ήταν το αυτονόητο να δωρίσουμε τα όργανά του»

 

Αυτονόητη χαρακτηρίζει την απόφαση να δωρίσει τα όργανα του 16χρονου παιδιού της η μητέρα του Βασίλη, που έχασε τη ζωή έπειτα από πτώση στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μεσολόγγι.

«Δεν ήταν γενναία κίνηση, ήταν το αυτονόητο» δήλωσε  , εξηγώντας πώς η  οικογένεια πήρε αυτήν την απόφαση, όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι το παιδί τους είναι εγκεφαλικά νεκρό.

«Για μένα δεν υπήρξε κανένα δίλημμα. Δεν παθαίνει ποτέ κανείς τίποτα όταν δίνει ζωή σε άλλους ανθρώπους. Για μένα ήταν αντίβαρο για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να ξέρω ότι τα μάτια του, οι νεφροί του, η καρδιά του χτυπά σε ένα άλλο παιδί, σε έναν άλλο άνθρωπο», ανέφερε η μητέρα.

Αναφερόμενη στον 16χρονο Βασίλη αλλά και τα όσα βιώνει σήμερα, μιλά για ένα «κοινωνικό παιδί, ένα χαρούμενο παιδί με πολλή αγάπη. Για μένα ήταν τα πάντα, το φως, το όραμα, ο προορισμός. Τώρα πια δεν έχω τίποτα».

Μέσα στον πόνο της ευχαρίστησε και τους γιατρούς όλων των τμημάτων απ’ όπου πέρασε ο γιος της και κυρίως το προσωπικό και τον διευθυντή της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ