Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου από το Μεσολόγγι: «Ήταν το αυτονόητο να δωρίσουμε τα όργανά του»

 

Αυτονόητη χαρακτηρίζει την απόφαση να δωρίσει τα όργανα του 16χρονου παιδιού της η μητέρα του Βασίλη, που έχασε τη ζωή έπειτα από πτώση στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μεσολόγγι.

«Δεν ήταν γενναία κίνηση, ήταν το αυτονόητο» δήλωσε  , εξηγώντας πώς η  οικογένεια πήρε αυτήν την απόφαση, όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι το παιδί τους είναι εγκεφαλικά νεκρό.

«Για μένα δεν υπήρξε κανένα δίλημμα. Δεν παθαίνει ποτέ κανείς τίποτα όταν δίνει ζωή σε άλλους ανθρώπους. Για μένα ήταν αντίβαρο για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να ξέρω ότι τα μάτια του, οι νεφροί του, η καρδιά του χτυπά σε ένα άλλο παιδί, σε έναν άλλο άνθρωπο», ανέφερε η μητέρα.

Αναφερόμενη στον 16χρονο Βασίλη αλλά και τα όσα βιώνει σήμερα, μιλά για ένα «κοινωνικό παιδί, ένα χαρούμενο παιδί με πολλή αγάπη. Για μένα ήταν τα πάντα, το φως, το όραμα, ο προορισμός. Τώρα πια δεν έχω τίποτα».

Μέσα στον πόνο της ευχαρίστησε και τους γιατρούς όλων των τμημάτων απ’ όπου πέρασε ο γιος της και κυρίως το προσωπικό και τον διευθυντή της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ