Σοβαρός τραυματισμός 22χρονου δικυκλιστή σε τροχαίο στην Ιεράπετρα

 

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης στην Περιφερειακή οδό Κύπρου - Ιεράπετρας, όταν μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με αυτοκίνητο τζιπ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο νεαρός δικυκλιστής.

Οι περίοικοι που άκουσαν τον δυνατό θόρυβο από την πτώση της μοτοσυκλέτας, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, επειδή όμως και τα δύο ασθενοφόρα της βάρδιας ήταν σε διακομιδή, ενεργοποιήθηκε από τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, Γιώργο Αγγελάκη, το εφεδρικό ασθενοφόρο που με συνοδεία γιατρού μετέφερε σε κωματώδη κατάσταση τον 22χρονο στο νοσοκομείο.

Ο 22χρονος αναβάτης, που φορούσε κράνος τη στιγμή της σύγκρουσης έχοντας χάσει αρκετό αίμα, παραλήφθηκε από τους διασώστες και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Σημειώνεται ότι του έγινε η απαραίτητη ΚΑΡΠΑ αρκετές φορές. Ο νεαρός επανήλθε και γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα και αφού διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρά κατάγματα στον αυχένα, διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ο νεαρός έχει χτυπήσει πάρα πολύ σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Ιεράπετρας, το οποίο διενεργεί προανάκριση, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. 

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης