Νοσοκομείο Ρίου: Και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού – Μεταφέρθηκε από τη Ζάκυνθο

Στο Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε σήμερα 72χρονος , που ημερών διαγνώστηκε με κορονοϊό στη Ζάκυνθο.

Ο 72χρονος πάσχει από σοβαρή πνευμονία και παρακολουθείται από τους γιατρούς στην ειδικά διαμορφωμένη κλινική.

Ο άνδρας είχε γυρίσει πρόσφατα από την Γερμανία, το προηγούμενο Σάββατο ανέβασε πυρετό και την Κυριακή επισκέφτηκε το Γ.Ν. Ζακύνθου, όπου του πήραν δείγμα το οποίο βγήκε θετικό στον κορονοϊό.

 

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 720 διαμερίσματα θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο Μανουσογιαννάκη – Εξαγγελίες Μητσοτάκη για αξιοποίηση ακινήτων για όσους δεν έχουν σπίτι

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο στην Ακτή Δυμαίων – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό νεαρής δικυκλίστριας ΦΩΤΟ