Δημοσκόπηση MRB: Οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη

02/07/2020 | 21:10

 

 

Η δημοσκόπηση «Τάσεις» από την MRB για τον Ιούνιο έδειξε ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το διάστημα 17-25 Ιουνίου, σε 2.000 συμμετέχοντες.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με 42,4% θετικές γνώμες και 33,6% αρνητικές.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, με 36,5% θετικές γνώμες και 26,6% αρνητικές.

Τρίτος ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Δένδιας, με 36,5% κι αυτός θετικές γνώμες αλλά με 39,4 αρνητικές γνώμες.

Τέταρος έρχεται ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, με 35.9% θετικές γνώμες με 24,8% αρνητικές γνώμες και πέμπτος ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με 35,1% θετικές γνώμες και 40,3% αρνητικές.

Τάσεις MRB: Στο 18,2% η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Με ποσοστό 18,2% προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, καθώς καταγράφει ποσοστό 40,1% με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να φτάνει στο 21,9%, σύμφωνα με στοιχεία που καταγράφηκαν στις τάσεις της MRB το διάστημα 17-25 Ιουνίου 2020 και σε δείγμα 2.000 πολιτών.

Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 6,6%, το ΚΚΕ με 5,2%, η Ελληνική Λύση με 3,8%, το ΜέΡΑ 25 με 2,8%, η Χρυσή Αυγή με 1,5%. Άλλο Κόμμα επέλεξε το 4,9% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου αγγίζει το 13,2%.

Στην παράσταση νίκης, προηγείται με 65,3% η ΝΔ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 15,3%. Η επιλογή «κανένα κόμμα» καταγράφει ποσοστό 6,6%. Ακολουθούν «άλλο κόμμα» με ποσοστό 5,2% και «δεν ξέρω/δεν απαντώ» με 7,5%.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ