Δισεκατομμυριούχος η Kim Kardashian - Η περίεργη ανάρτηση του Kanye West

 

 

Η διεθνής εταιρεία καλλυντικών Coty συμφώνησε να εξαγοράσει το 20% του brand KKW Beauty της Kim Kardashian, προσθέτοντας στον λογαριασμό της διάσημης σταρ επιπλέον 200 εκατ. δολάρια και ανεβάζοντας την αξία της επιχείρησης στο 1 δισ. δολάρια.

Να σημειώσουμε πως το περασμένο έτος η Coty εξαγόρασε το 51% της εταιρείας καλλυντικών της Kylie Jenner για 600 εκατ. δολάρια ενώ είχε εκτιμήσει την συνολική αξία της εταιρείας της στα 1,2 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπο, στην περίπτωση της Kim Kardashian η Coty ήταν εξαιρετικά προσεκτική και αγόρασε μόνο ένα μικρό ποσοστό της εταιρείας της, λόγω της οικονομικής ύφεσης στις ΗΠΑ, που επιφέρει αυτή την περίοδο η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο 43χρονος Kanye West αποφάσισε να κάνει μια αφιέρωση στην 39χρονη σύζυγό του, με αφορμή την επαγγελματική συμφωνία της Kim με την Coty.

«Είμαι τόσο περήφανος για την όμορφη γυναίκα μου Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ που έγινε επισήμως δισεκατομμυριούχος», έγραψε ο ράπερ στο Twitter. «Πέρασες από τις πιο τρελές καταιγίδες και τώρα ο Θεός λάμπει πάνω σου και πάνω από την οικογένειά μας», συνέχισε, προσθέτοντας μαζί μια φωτογραφία από φρέσκα λουλούδια και λαχανικά.

Διαβάστε επίσης