Ο Ντουγκάρι χαρακτήρισε «αυτιστικό» τον Μέσι

 

Οι δυσκολίες του Αντουάν Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα είχαν ως αποτέλεσμα ο Κριστόφ Ντουγκαρί να αποκαλέσει «αυτιστικό» τον Λιονέλ Μέσι.

Από το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι Καταλανοί προχωρούσαν στην απόκτηση του διεθνή Γάλλου επιθετικού από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο ισπανικός Τύπος εξέφραζε αμφιβολίες για το κατά πόσο ήταν μια σωστή κίνηση, αφού τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μέσι να μην την εγκρίνει.

Όπως και να έχει, η μεταγραφή έγινε αλλά είναι φανερό ότι ανάμεσα στους δύο δεν υπάρχει καλή συνεργασία στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια ο Γκριεζμάν να μην περνάει καλά. Και αφού δεν περνάει καλά, οι συμπατριώτες του προσπαθούν να τον υποστηρίξουν, αλλά ένας το παράκανε.

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος επιθετικός που έχει προκαλέσει πολλές φορές ποικίλα σχόλια με τις αναλύσεις του, κλήθηκε να μιλήσει για την κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Γκριεζμάν και τα όσα είπε τον έφεραν και πάλι στο μάτι του κυκλώνα.

«Τι φοβάται; Ένα παιδί που είναι 1,50μ. ύψος και σχεδόν αυτιστικός; Θα πρέπει κάποια στιγμή να τον κάνει να καταλάβει ορισμένα πράγματα... Θα πρέπει να μιλήσουν και να τα βρουν μεταξύ τους», ήταν τα λόγια του Ντουγκαρί στο RMC Sport.

Διαβάστε επίσης