Κάτια Ζυγούλη: Όταν ήρθε το πρώτο παιδί, για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου

Το πρώην μοντέλο σε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 Night Show ήταν η Κάτια Ζυγούλη το βράδυ της Τετάρτης. Το πρώην μοντέλο που κάνει επιλεγμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις, προσχώρησε σε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Σάκη Ρουβά, στην απόκτηση των παιδιών τους, αλλά και στην ψυχοθεραπεία. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ήταν για εκείνη ένα σοκ, αφού σήμαινε και τέλος της καριέρας της στο μόντελινγκ.

«Πιστεύαμε ότι θα κάνουμε ένα παιδί. Ο Θεός τα έφερε τα υπόλοιπα. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, “έβρεχε”  παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω,  καλοδεχούμενο βέβαια. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29 αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν και όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας, για μένα ήταν το τέλος της καριέρα μου», είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για την ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε να βρει γαλήνη στη ζωή της.

«Έκανα και κάνω. Άλλαξα τρεις γυναίκες ψυχολόγους και έχω καταλήξει σε έναν άνδρα και είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω κάνει στον εαυτό μου. Βασανιζόμαστε από τόσα σκόρπια πράγματα και τόσες άχρηστες πληροφορίες και ταλαιπωρούμαστε, χαλάμε τις σχέσεις μας, τις μέρες μας, γιατί σκεφτόμαστε κάτι», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης