Πάτρα: Θετικοί στον κορονοϊό σύζυγος και γιος του 68χρονου που νοσηλεύεται στο Ρίο

Θετικά στον covid – 19, βρέθηκαν τα τέστ που έγιναν στη σύζυγο και το γιο του 68χρονου Αλβανικής καταγωγής, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγία η Βοήθεια”, έχοντας διαγνωσθεί με κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τα μέλη της οικογένειας του ασθενούς, τέθηκαν σε κατ΄οικον καραντίνα, ενώ η κατάσταση του ηλικιωμένου δεν χαρακτηρίζεται ως σοβαρή. Η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τόσο του 68χρονου, όσο και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, συνεχίζεται για τον εντοπισμό τυχόν κι άλλων κρουσμάτων. 

Πάτρα: Κρούσμα κορονοϊού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο-68χρονος με υποκείμενα νοσήματα στην μονάδα αρνητικής πίεσης

Όπως είχε γράψει το tempo24.news ο 68χρονος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Αλβανία και επιστρέφοντας εκδήλωσε κάποια συμπτώματα. Υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό και αποφασίστηκε η νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 68χρονος αντιμετωπίζει υποκείμενα νοσήματα.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη