Πύργος - Δικηγόρος οικογένειας 14χρονου: Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μία εγκληματική ομάδα

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στην ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση των δύο ανδρών για την απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου μαθητή στον Πύργο αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, κ. Μπάμπης Γεωργόπουλος.

“Η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα έκριναν τους κατηγορουμένους προφυλακιστέους, προφανώς για στοιχεία για το συγκεκριμένο αδίκημα αλλά και ως επικίνδυνους για τέλεση και άλλων αδικημάτων και ως ύποπτους φυγής. Οι κατηγορούμενοι αφού απέτυχαν να πείσουν τον μικρό να τους ακολουθήσει, απέτυχαν να πείσουν και τις δικαστικές Αρχές για την αθωότητά τους”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Το παιδί είναι μόλις 14 ετών, αλλά είναι μία διάνοια, ατυχήσανε. Η οικογένεια πιστεύει ότι πρόκειται για μια εγκληματική ομάδα γιατί είναι δύο άτομα αλλοδαπά με δυνατότητα διαφυγής σε γειτονική χώρα, είναι νεαρά άτομα με ιδιαίτερη σωματοδομή για την άσκηση σωματικής βίας”, σημείωσε και πρόσθεσε:

“Βρισκόμαστε σε μία εποχή με εισαγόμενα εγκλήματα, νέου τύπου. Αυτοί δεν ήταν σεσημασμένοι, είχαν έρθει στην Ελλάδα πριν από δύο μήνες. Είναι άνεργοι. Πού βρήκαν τα χρήματα να αγοράσουν το βαν; Τι δουλειά είχαν στον Πύργο ενώ η κατοικία τους είναι στην Αμαλιάδα; Για ποιο λόγο βρέθηκαν εκεί;”

Διαβάστε επίσης