Βέμπερ για τουρκικές προκλήσεις: Η Ευρώπη πρέπει να σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας και της Κύπρου

30/06/2020 | 19:59

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

“Μετά τις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες τουρκικές προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, ζητάμε επείγουσα συζήτηση με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Ζοζέπ Μπορέλ. Η Ευρώπη πρέπει να σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας για να υπερασπιστεί τα σύνορά της και στο πλευρό της Κύπρου για την προστασία των χωρικών υδάτων της. Δεν εκβιαζόμαστε!”, έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Βέμπερ.

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)