Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει στα βράχια με το καυτό μπικίνι της

30/06/2020 | 19:10

 

H Ελένη Φουρέιρα αυτή την περίοδο κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τόσο η ίδια όσο και όλοι οι καλλιτέχνες έχουν ακυρώσει τις περιοδείες τους.

Η τραγουδίστρια λοιπόν, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τους αγαπημένους της φίλους και φροντίζει να μοιράζεται πολλές από αυτές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν από λίγες ώρες η διάσημη ποπ σταρ ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια μέσα στο μικροσκοπικό μπικίνι της.

Η Ελένη Φουρέιρα διαθέτει άψογες αναλογίες και όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με τις καυτές πόζες της!

Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σκουρόχρωμες θηλές: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Γιατί ξυπνάμε το πρωί και νιώθουμε κουρασμένοι;

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Δημήτρης Κόκοτας: «Κάθε τόσο υπάρχει έστω και μία αλλαγή», αποκαλύπτει η σύζυγός του τα ευχάριστα νέα για την υγεία του

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Μαρία Αντωνά: «Εγώ δεν λαχτάρισα με το απαγορευτικό, πήρα το αεροπλανάκι και ήρθα μια χαρά»

Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»