Χουλτ: «Θα μου λείψετε»

30/06/2020 | 19:12

 

Το πρωί αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και όλους όσοι βρίσκονται γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ στα Σπάτα. Το απόγευμα ο Νίκλας Χουλτ είπε και το δημόσιο «αντίο» με δημοσίευση στο Instagram, μετά από 2,5 χρόνια στην ΑΕΚ.

Το μήνυμα του Σουηδού:

«Πρώτα πρώτα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕΚ. Είμαι περήφανος που έδωσα το 100% σε αυτά τα 2,5 χρόνια στην ομάδα. Πάντα θα έχω μαζί τις φανταστικές αναμνήσεις από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στο Champions League. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που μου έδειξαν πολλή αγάπη σε αυτές τις σεζόν, αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους συμπαίκτες, προπονητές, φυσιοθεραπευτές και φροντιστές, με τους οποίους πέρασα πολύ χρόνο σε αυτό το διάστημα. Είσαστε φανταστικά παιδιά και θα μου λείψετε. Σας εύχομαι τα καλύτερα».

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού