Η Τροχαία βεβαίωσε 5.955 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα μέσα σε μια εβδομάδα

30/06/2020 | 18:40

Σε 29.070 ελέγχους που πραγματοποίησε η Τροχαία, από 22 έως 28 Ιουνίου 2020, σε όλη την Ελλάδα, βεβαίωσε συνολικά 6.620 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα (5.955) και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ (665). 

Σύμφωνα με την Τροχαία, οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (642), της Θεσσαλονίκης (565), της Πιερίας (429), του Κιλκίς (427), της Φθιώτιδας (321) και του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (277). Σημειώνεται, ότι οι συγκεκριμένοι έλεγχοι εντάσσονται στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Όπως επισημαίνει η Αστυνομία, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, καθώς και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Από την Πάτρα η 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κορινθία – Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της