Ελένη Μενεγάκη: Δάκρυα πριν από το μεγάλο φινάλε

Μία μέρα έχει μείνει για να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό

Ελένη Μενεγάκη μετρά πλέον αντίστροφα τις ώρες μέχρι να γραφτεί ο επίλογος της τηλεοπτικής πορείας της στον Alpha. 

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά και έχει έντονη εξομολογητική διάθεση. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι η απόφασή της να εγκαταλείψει έστω και προσωρινά την τηλεόραση δεν ήταν εύκολη.

«Εκεί πέρα πάνω στο μοντάζ κάπως σφίγγεται η καρδιά μου, με χαλάει με μια έννοια. Δεν θα ξανανέβω αύριο, τέλος», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στα αποχαιρετιστήρια αφιερώματα που ετοιμάζουν οι συνεργάτες της όλες αυτές τις ημέρες, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θέλω να μείνει από όλα αυτά τα χρόνια μόνο η χαρά. Η αληθινή χαρά, όλα μας τα γέλια που πρασινίζαμε και κοκκινίζαμε από τα γέλια, να πετάγονται οι φλέβες, πέφταμε κάτω, σπρωχνόμασταν. Θυμάμαι στις εγκυμοσύνες μου, πόσες φορές έφευγα μέσα από την εκπομπή και έλεγα τελείωσε θα γίνω ρεζίλι στον αέρα. Πρέπει να προλάβω να πάω τουαλέτα».

 

 

Στο πλαίσιο της ανασκόπησης της μακράς πορείας της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη ξεχώρισε την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ένα πρόσωπο που έκανε το ντεμπούτο της μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha. «Καταρχήν η συνεργασία αυτή κλείνει συναισθηματικά. Αυτές οι ημέρες είναι πολύ "βαριές". Συναισθηματικά είναι τόσο μεγάλη η αγάπη και η νοσταλγία προκαταβολικά. Ξέρουμε από τώρα πως αυτό που ζήσαμε εδώ θα μας λείψει. Αυτό που ζήσαμε δεν θα το συναντήσουμε εύκολα. Εγώ το ξέρω, είμαι σίγουρη γι' αυτό. Ό,τι και να γίνει, αυτά τα χρόνια, τα οκτώ, για μένα είναι πολλά».

Πηγή - ethnos.gr

Διαβάστε επίσης