Ελένη Μενεγάκη: Δάκρυα πριν από το μεγάλο φινάλε

30/06/2020 | 17:06

Ελένη Μενεγάκη μετρά πλέον αντίστροφα τις ώρες μέχρι να γραφτεί ο επίλογος της τηλεοπτικής πορείας της στον Alpha. 

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά και έχει έντονη εξομολογητική διάθεση. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι η απόφασή της να εγκαταλείψει έστω και προσωρινά την τηλεόραση δεν ήταν εύκολη.

«Εκεί πέρα πάνω στο μοντάζ κάπως σφίγγεται η καρδιά μου, με χαλάει με μια έννοια. Δεν θα ξανανέβω αύριο, τέλος», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στα αποχαιρετιστήρια αφιερώματα που ετοιμάζουν οι συνεργάτες της όλες αυτές τις ημέρες, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θέλω να μείνει από όλα αυτά τα χρόνια μόνο η χαρά. Η αληθινή χαρά, όλα μας τα γέλια που πρασινίζαμε και κοκκινίζαμε από τα γέλια, να πετάγονται οι φλέβες, πέφταμε κάτω, σπρωχνόμασταν. Θυμάμαι στις εγκυμοσύνες μου, πόσες φορές έφευγα μέσα από την εκπομπή και έλεγα τελείωσε θα γίνω ρεζίλι στον αέρα. Πρέπει να προλάβω να πάω τουαλέτα».

 

 

Στο πλαίσιο της ανασκόπησης της μακράς πορείας της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη ξεχώρισε την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ένα πρόσωπο που έκανε το ντεμπούτο της μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha. «Καταρχήν η συνεργασία αυτή κλείνει συναισθηματικά. Αυτές οι ημέρες είναι πολύ “βαριές”. Συναισθηματικά είναι τόσο μεγάλη η αγάπη και η νοσταλγία προκαταβολικά. Ξέρουμε από τώρα πως αυτό που ζήσαμε εδώ θα μας λείψει. Αυτό που ζήσαμε δεν θα το συναντήσουμε εύκολα. Εγώ το ξέρω, είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Ό,τι και να γίνει, αυτά τα χρόνια, τα οκτώ, για μένα είναι πολλά».

Πηγή – ethnos.gr

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” τα πρόστιμα για κράνη – Πόσα στη Δυτ. Ελλάδα αυτή την εβδομάδα

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία