Πύργος: Φοβάμαι μην ξαναγίνει κάτι ανάλογο, λέει ο πατέρας του 14χρονου που προσπάθησαν να αρπάξουν

«Έχω εμπιστοσύνη στον γιο μου. Όπως αντέδρασε ο γιος μου, να αντιδρούν όλα τα παιδάκια του κόσμου για να προστατευτούν από τέτοιους ανθρώπους. Φοβάμαι μην ξαναγίνει. Φοβάμαι και για τα παιδιά μου, έχω άλλο ένα παιδάκι και για τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου», δήλωσε ο πατέρας του 14χρονου από τον Πύργο, μιλώντας στο ilialive.gr.

Έξω από το δικαστήριο περιέγραψε στην κάμερα το τι έγινε και πώς κατάφερε ο γιος του να γλιτώσει.

«Το συμβάν έγινε λίγα μέτρα πέρα από το σπίτι μου. Την ώρα που πήγαινε ο γιος μου στα αγγλικά, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και κάποιος του είπε ότι μας είπε η μητέρα σου να σε πάμε σπίτι. Ο γιος μου αντιλήφθηκε ότι ήταν ψέματα γιατί μόλις είχε φύγει από το σπίτι. Του είπε να σου ανοίξω την πόρτα να μπεις μέσα και ο γιος μου απάντησε όχι θα μπω μόνος μου. Κατεβαίνει αυτός, κάτω ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και ο γιος μου επειδή είναι πάρα πολύ παρατηρητικός και έξυπνος του λέει θα μπω μόνος μου” ανέφερε.

 

 

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας