«Έφυγε» από τη ζωή στα 64 του χρόνια ο γνωστός επιχειρηματίας Γεράσιμος Αρ. Βαγγελάκος

 

«Έφυγε» το Σάββατο από την ζωή στα 64 του χρόνια ο γνωστός επιχειρηματίας από την Βουπρασία Γεράσιμος Αρ. Βαγγελάκος, ο οποίος είχε διατελέσει νομαρχιακός, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Ήταν συνιοδιοκτήτης της αντιπροσωπείας γεωργικών μηχανημάτων στην Βάρδα.

Η κηδεία του Γ. Βαγγελάκου θα τελεστεί σήμερα Κυριακή στις 6 το απόγευμα στον ιερό ναό Παμμεγίστων Αγίων Ταξιαρχών στον οικισμό Θανασουλέϊκα Βουπρασίας.

patrisnews

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)