Θλίψη σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για το θάνατο του 16χρονου που έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας – “Μάχη” έδωσαν οι γιατροί

 

Τραγική κατάληξη είχε η πτώση του 16χρονου, από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο σπίτι όπου διέμενε, στην Πλώσταινα Μεσολογγίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Οι γιατροί στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου, έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι ήταν εξαιρετικά σοβαρά.

Ο 16χρονος ήταν γιος της Dr. Αθανασίας Δημητρίου,  Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνης του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» καθώς και του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ» σκορπίζοντας θλίψη στο Αγρίνιο.

Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» καθώς και του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ» εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο χαμό του υιού της  Dr. Αθανασίας Δημητρίου,  Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνης.

«Συμμετέχουμε με θλίψη στο πένθος της οικογένειας και απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια.

Σε ένδειξη αμέριστης συμπαράστασης ανακοινώνεται ότι το Κ.Π. «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Εξόδιο ακολουθία, ενώ τα εργαστήρια στο Κέντρο «ΙΘΑΚΕΣ» αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

sinidisi.gr 

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Μνημόσυνα Σάββατο & Κυριακή