Θλίψη σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για το θάνατο του 16χρονου που έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας – “Μάχη” έδωσαν οι γιατροί

 

Τραγική κατάληξη είχε η πτώση του 16χρονου, από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο σπίτι όπου διέμενε, στην Πλώσταινα Μεσολογγίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Οι γιατροί στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου, έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι ήταν εξαιρετικά σοβαρά.

Ο 16χρονος ήταν γιος της Dr. Αθανασίας Δημητρίου,  Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνης του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» καθώς και του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ» σκορπίζοντας θλίψη στο Αγρίνιο.

Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» καθώς και του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ» εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο χαμό του υιού της  Dr. Αθανασίας Δημητρίου,  Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνης.

«Συμμετέχουμε με θλίψη στο πένθος της οικογένειας και απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια.

Σε ένδειξη αμέριστης συμπαράστασης ανακοινώνεται ότι το Κ.Π. «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Εξόδιο ακολουθία, ενώ τα εργαστήρια στο Κέντρο «ΙΘΑΚΕΣ» αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

sinidisi.gr 

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»