ΕΟΦ: Αποσύρει από την αγορά λευκαντικές οδοντόκρεμες

29/06/2020 | 19:02

Την ανάκληση των παρτίδων N009CS με ημερομηνία λήξης, 06/2021 και N016CS με ημερομηνία λήξης, 08/2021, του καλλυντικού προϊόντος ΥΟΤUΕL all in one λευκαντική οδοντόκρεμα wintergreen και των παρτίδων N017CS με ημερομηνία λήξης, 12/2021, N011CS με ημερομηνία λήξης, 08/2021, του προϊόντος ΥΟΤUΕL all in one λευκαντική οδοντόκρεμα snowmint, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Αναφέρει ότι κατά την διεξαγωγή εργαστηριακών ελέγχων, ανιχνεύθηκε Υπεροξείδιο του Υδρογόνου σε ποσοστό το οποίο δεν συμφωνεί με την επισήμανση.

Η εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τις συγκεκριμένες παρτίδες από την αγορά, υπογραμμίζει ο ΕΟΦ.

Πηγή: newsbeast.gr

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ