Τσίτσικας: Τραγική η κατάσταση των οχημάτων στην Άμεση Δράση και την ομάδα Δίας Πατρών

Η κατάσταση των οχημάτων σε μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες, όπως αυτή της Άμεσης Δράσης Πατρών κρίνεται, ως δραματική.

Ελάχιστα περιπολικά αξιόμαχα τα οποία μπαινοβγαίνουν στα συνεργεία καθημερινά  και δικυκλα τα οποία ειναι πέραν της 20ετιας. Ολα αυτα συνθέτουν ενα μείγμα επικίνδυνο για την ασφάλεια των συναδέλφων που υπηρετούν εκεί και που καθημερινά  δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με πολλές επιτυχίες στην καταπολέμηση της εγκληματικοτητας.

Το φθινόπωρο θα παραδοθούν οχήματα μεσω ΕΣΠΑ πλην όμως έχουν θεματική ενότητα την οδική ασφάλεια και θα διατεθούν σε μεικτά τμήματα ή στην Τροχαια σύμφωνα με την εως τώρα ενημέρωση. Θα πρέπει να υπάρξει  και άλλος τρόπος ενίσχυσης με νεα οχήματα σε υπηρεσίες ή να βρεθεί λύση, ώστε να διατεθούν και στην εν λόγω υπηρεσία καινούρια οχήματα κάτι το οποίο θα συμβάλλει στις ακόμα καλυτερες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη και θα εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τον συνάδελφο.

Ένα είναι σίγουρο ,αν αθροίσει κάποιος το κόστος από τις ετήσιες βλάβες των οχημάτων θα μπορούσαμε να έχουμε προμηθευτεί νέα οχήματα.  

Πηγή: bloko.gr
 

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ