Τσίτσικας: Τραγική η κατάσταση των οχημάτων στην Άμεση Δράση και την ομάδα Δίας Πατρών

Η κατάσταση των οχημάτων σε μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες, όπως αυτή της Άμεσης Δράσης Πατρών κρίνεται, ως δραματική.

Ελάχιστα περιπολικά αξιόμαχα τα οποία μπαινοβγαίνουν στα συνεργεία καθημερινά  και δικυκλα τα οποία ειναι πέραν της 20ετιας. Ολα αυτα συνθέτουν ενα μείγμα επικίνδυνο για την ασφάλεια των συναδέλφων που υπηρετούν εκεί και που καθημερινά  δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με πολλές επιτυχίες στην καταπολέμηση της εγκληματικοτητας.

Το φθινόπωρο θα παραδοθούν οχήματα μεσω ΕΣΠΑ πλην όμως έχουν θεματική ενότητα την οδική ασφάλεια και θα διατεθούν σε μεικτά τμήματα ή στην Τροχαια σύμφωνα με την εως τώρα ενημέρωση. Θα πρέπει να υπάρξει  και άλλος τρόπος ενίσχυσης με νεα οχήματα σε υπηρεσίες ή να βρεθεί λύση, ώστε να διατεθούν και στην εν λόγω υπηρεσία καινούρια οχήματα κάτι το οποίο θα συμβάλλει στις ακόμα καλυτερες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη και θα εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τον συνάδελφο.

Ένα είναι σίγουρο ,αν αθροίσει κάποιος το κόστος από τις ετήσιες βλάβες των οχημάτων θα μπορούσαμε να έχουμε προμηθευτεί νέα οχήματα.  

Πηγή: bloko.gr
 

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του