Αχαΐα: 2,5 εκ ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στο Βουραϊκό – Έπεσαν οι υπογραφές – ΦΩΤΟ

Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο «Εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων ποταμού Βουραϊκού και κλάδων ή όμορων χειμάρρων αυτού Π.Ε Αχαΐας» προχώρησε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης με τον ανάδοχο του έργου. 

cache_650x650_1_583308.jpg

Πρόκειται για έργο 2,5 εκατ ευρώ που στόχο έχει την αποκατάσταση της πλημμυρικής προστασίας, την θωράκιση από πλημμυρικά φαινόμενα και την ομαλή ροή του ποταμού. Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων θα γίνουν παρεμβάσεις στις θέσεις Αβριγιάλακας, Λαγκάδα Μαμουσιά και Νιάματα Διακοπτού όπου θα γίνει αποκατάσταση των υφιστάμενων κατεστραμμένων αναχωμάτων, αλλά και κατάντη της σιδηροδρομικής γραμμής και προς την εκβολή στο σημείο Ζαχλωρίτικα, όπου επίσης θα ενισχυθούν τα ημικατεστραμμένα αναχώματα και θα αποκατασταθούν σωστά οι λεκάνες ηρεμίας.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου