Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον πέφτει και κάνει κάμψεις για να δείξει ότι είναι «γεμάτος ενέργεια»

29/06/2020 | 08:56

 

 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έπεσε στο πάτωμα του γραφείου του στην Ντάουνινγκ Στριτ για να κάνει κάμψεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Mail, η οποία δημοσιεύτηκε χθες Κυριακή, ώστε να δείξει ότι είναι «γεμάτος ενέργεια», λίγους μήνες μετά την νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω κορονοϊού.

Γνωστός για ακροβατικά που έκανε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του υπέρ του Brexit και ως δήμαρχος του Λονδίνου, ο Βρετανός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τη συνέντευξη στη βρετανική ταμπλόιντ για να αποκαλύψει σχέδια δαπανών σε υποδομές για να βοηθήσει τη Βρετανία να «ανακάμψει» μετά το lockdown που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Ωστόσο, ο Βρετανός ηγέτης ήθελε να απαντήσει και να διαψεύσει τις φήμες ότι η υγεία του επιδεινώθηκε μετά την νοσηλεία του σε ΜΕΘ τον Απρίλιο μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό.

«Είμαι τόσο ακμαίος όσο ένα μπουλντόγκ», είπε ο Τζόνσον. «Θέλετε να κάνω μερικές κάμψεις για να σας δείξω πόσο σε φόρμα είμαι;», ρώτησε ο πρωθυπουργός και ντυμένος με πουκάμισο και γραβάτα, έπεσε στο πάτωμα για να κάνει κάμψεις.

«Η χώρα πρόκειται να ανακάμψει, και σίγουρα νιώθω γεμάτος ενέργεια. Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα», συμπλήρωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον πέφτει και κάνει κάμψεις για να δείξει ότι είναι «γεμάτος ενέργεια»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)