Στην Τυνησία μεταβαίνει ο Δένδιας

29/06/2020 | 09:04

 

Συνεχίζεται ο διπλωματικός μαραθώνιος για τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ο οποίος θα μεταβεί, σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου, στην Τυνησία, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

Κατά την επίσκεψή του στην Τυνησία, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της χώρας, Kais Saied και τον Πρωθυπουργό, Elyes Fakhfakh, ενώ θα έχει συνομιλίες με τον ομόλογό του, Noureddine Erray.Οι συζητήσεις θα εστιασθούν σε ζητήματα διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τρέχουσες εξελίξεις στη Λιβύη και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Επίσης, θα συζητηθούν το Μεσανατολικό και οι σχέσεις ΕΕ-Τυνησίας.

Τέλος, θα υπογραφεί Συμφωνία Θαλασσίων Μεταφορών μεταξύ των δύο χωρών.

Μοσχάρι στιφάδο
08/11/2025 | 00:26

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)