Ισοπαλία στην αναμέτρηση Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης

1-1 ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε, ο Παναιτωλικός ισοφάρισε, αλλά δεν έβαλε δεύτερο γκολ η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται με ενδιαφέρον.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και στο 11' άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Μουνάφο εντός περιοχής (0-1). Παρ' όλα αυτά, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στα επόμενα λεπτά, βρήκαν σιγά-σιγά τα πατήματα τους και στο 33' ισοφάρισαν με τον Ντάουντα, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Παπαδόπουλο και σκόραρε στην κενή εστία (1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έδειχνε και ήταν καλύτερος ή τουλάχιστον πιο απειλητικός, έχοντας καλή ευκαιρία στο 50' με τον Κρέσπι και μεγάλη στο 71' με τον ίδιο παίκτη και τον Ριέρα, τους οποίους σταμάτησε ο Φερνάντεθ. Κάπου εκεί, με το ματς να πλησιάσει στο τέλος του, ο Παναιτωλικός ανέβηκε και πίεσε, αλλά δεν έβαλε το δεύτερο γκολ και συνεχίζει να ζει με το άγχος, αφού πήγε στους 22 βαθμούς, όσους έχει και η Ξάνθη, μόλις στο +1 από τον τελευταίο Πανιώνιο.

Παναιτωλικός: Φερνάντεθ, Μάρτιν, Μαλής, Τσιγγάρας (65' Τζανακάκης), Λιάβας, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Ρόσα (85' Μιμίτο), Μουνιέ (73' Λουσέρο), Ντίας, Ντάουντα (73' Μπαΐροβιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Τασουλής, Μπέλοκ (46' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μουνάφο, Λ. Φερνάντεθ (46' Ριέρα), Ντέλετιτς (89' Αλάμπε), Σίτο (66' Τζίμας), Κρέσπι (80' Αλί Μπαμπά).

Πηγή: newsbeast.gr