Κωνσταντοπούλου: Επίθεση και βαρείς χαρακτηρισμοί για την κυβέρνηση Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

"Λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση"

Δριμεία επίθεση με βαριές κατηγορίες κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με αφορμή για τις αποκαλύψεις των διαλόγων Μιωνή – Παππά, εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Zωή Κωνσταντοπούλου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. «Η κυβέρνηση Τσίπρα λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Κωνσταντόπουλου, η οποία επισήμανε ότι για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «έφτασαν στο σημείο να διαπραγματεύονται τη λίστα Λαγκάρντ», ενώ μίλησε για «πολύ σκοτεινό παρασκήνιο» και ότι μετέτρεψαν «την κυβέρνηση σε μαγαζί».

«Επειδή πάλεψα για τη λίστα Λαγκάρντ μου είναι αδιανόητο να παζαρεύει με έναν εκ των βασικών εμπλεκομένων και να τη διαπραγματεύεται με έναν εκ των κορυφαίων υπουργών, τον κ. Παππά» ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας η οποία υποστήριξε ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα «θα πρέπει να συσταθεί προανακριτική επιτροπή της Βουλής». Η κα. Κωνσταντοπούλου, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή δεν θέλησε, όπως ανέφερε, «να βάλει στο κάδρο» τον Αλέξη Τσίπρα.

«Αποδεικνύεται ότι δεν ήταν ορθή επιλογή να εξαιρέσει ο κ. Μητσοτάκης από τη διερεύνηση τον κ. Τσίπρα… Εδώ αποδεικνύεται ένα παρακράτος με ποινικά κολάσιμες πράξεις» ισχυρίσθηκε. Όπως πρόσθεσε αυτές οι συμπεριφορές συνιστούν κατάχρηση εξουσίας και παραβιάζουν το Σύνταγμα.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης