Δυτική Αχαΐα: Τον εκβίαζαν για χρήματα, του πήραν το όχημα και του ζήτησαν να τους το μεταβιβάσει-Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες

τι καταγγελει ο παθων

Τον εκβίαζαν για χρήματα που υποστηρίζουν οτι τους όφειλε και του έκλεψαν το αυτοκίνητο στην Δυτική Αχαΐα.

Η υπόθεση εκβίασης με σοβαρές ενδείξεις τοκογλυφίας που αποκάλυψε σήμερα το πρωΐ το tempo24.news, έχει βαθιές ρίζες και όπως προκύπτει οι έξι (τελικά) συλληφθέντες ενεργούσαν από κοινού προκειμένου να αποσπάσουν χρηματικό ποσό το οποίο φέρεται να είχε δανειστεί το θύμα και επί του οποίου οι δανειστές προσέθεταν κάθε μήνα υπερβολικό ποσό..

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με την καταγγελία του παθόντα, με το πρόσχημα του υπολοίπου από το ποσό που υποστήριζαν οτι έπρεπε να τους καταβληθεί και προκειμένου να το εισπράξουν προχώρησαν στην αφαίρεση του του αυτοκινήτου του. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.news του ζήτησαν για το υπόλοιπο του χρέους να προχωρήσει στην σύνταξη υπεύθυνης δήλωσης, σύμφωνα με την οποία θα μεταβίβαζε το αυτοκίνητο στον δανειστή για τον οποίο οι συλληφθέντες ενεργούσαν.

Ο καταγγέλλων το έπραξε και εν συνεχεία κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, και αστυνομικοί της Δυτικής Αχαΐας συνέλλαβαν πέντε άνδρες και έναν ακόμη που φέρεται να έχει εμπλοκή με καταδικαστικές αποφάσεις για διακεκριμένες κλοπές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατασχέθηκε και η υπεύθυνη δήλωση την οποία υπέγραψε ο παθών, η οποία και έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.