Διαμαντίδης: Τιμητική η πρόταση του Παναθηναϊκού, δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά

«Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη» σημείωσε

Στην απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε για να αποτελέσει μέλος της διοικητικής ομάδας που θα «τρέξει» την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Έπειτα από τρία χρόνια στα οποία ήταν διευθυντής στη Eurohoops Academy, ο «3D» αποφάσισε να επιστρέψει στον σύλλογο που αγάπησε και με τον οποίο δοξάστηκε, αναλαμβάνοντας επιτελικό πόστο.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ευχαρίστησε όλους όσοι του έδωσαν την ευκαιρία να εργαστεί στην Ακαδημία και στη συνέχεια ανέφερε πως ήταν πολύ τιμητική η πρόταση των «πράσινων» και έτσι δεν μπορούσε να την αρνηθεί.

«Μετά από τρία χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών στην Eurohoops Academy και την Eurohoops Academy Λεοντείου. Ευχαριστώ τον Θοδωρή Παπαλουκά και όλους τους συνεργάτες μας για τις στιγμές που ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα. Τους έχω στην καρδιά μου. Η πρόταση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας εποχής ήταν πολύ τιμητική και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη», αναφέρει ο Διαμαντίδης.

Πηγή: newsbeast.gr