Πύργος: Τι λέει ο πατέρας του 14χρονου που προσπάθησαν να αρπάξουν με βαν – Δυο συλλήψεις – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του 14χρονου, ο οποίος παραλίγο να πέσει θύμα αρπαγής στον Πύργο.

Όπως ανακοίνωσε χθες η αστυνομία, δύο αλλοδαποί άνδρες συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελία που έγινε ότι επιχείρησαν να αρπάξουν το παιδί. Το περιστατικό καταγγέλλεται πως συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης. Όπως κατήγγειλε ο ανήλικος, ενώ κινείτο πεζός στην περιοχή του Πύργου, δύο άνδρες που επέβαιναν σε όχημα τύπου βαν τον προσέγγισαν και προφασιζόμενοι ότι τους είχε στείλει η μητέρα του αποπειράθηκαν να τον επιβιβάσουν στο όχημα. Ο 14χρονος, ευτυχώς, δεν πίστεψε τους ισχυρισμούς τους. Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στον ΑΝΤ1 για την περιπέτεια του γιου του.

Μυστήριο με την απόπειρα αρπαγής ανήλικου στον Πύργο – Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι

“Πήγαινε ο μικρός στο φροντιστήριο και τον σταματάει ένα αυτοκίνητο και του είπε να τον φέρει στο σπίτι. Του είπε να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο. Έχουμε αμάξι του λέει να σε πάμε στο σπίτι. Και ο γιος μου επειδή ήταν κοντά το φροντιστήριο και μόλις είχε φύγει από το σπίτι δεν είχε ούτε δύο λεπτά. Κατάλαβε ότι κάτι γίνεται, και του λέει ο γιος μου πάω στο φροντιστήριο, τώρα έφυγα από το σπίτι. Και το παιδί είπε θα μπω μόνος μου, τότε ανοίγει την πόρτα αυτός και καλά για να ανοίξει την πόρτα του παιδιού για να μπει μέσα και το παιδί το έβαλε στα πόδια και έφυγε. Μπήκε μέσα στο φροντιστήριο και το είπε στις δασκάλες και πήραν τηλέφωνο την αστυνομία, γιατί δούλευα εγώ” περιγράφει ο πατέρας.

“Είναι λίγο ταραγμένος αλλά εντάξει. Δεν θέλω να τον πιέσω και δεν τον έχω ρωτήσει για τους άνδρες στο βαν” πρόσθεσε.

Πηγή: enikos.gr

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πλαζ Πάτρας: “Χρυσή” διάρρηξη – Έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου και άρπαξαν χρήματα και πανάκριβο ρολόι!

Η Τροχαία έκοψε την Πάτρα στα δύο! Συνθήκες κυκλοφοριακής “κόλασης” μέχρι την Κυριακή το βράδυ

Πάτρα: Μέσα σε 3 μήνες… έχασε τη “μάχη”!

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

‘Εκοψαν μέρα μεσημέρι την Κορίνθου-Κυκλοφοριακή κόλαση στο κέντρο της Πάτρας-Αποκλείστηκε και η Κανακάρη από χαλασμένο λεωφορείο-ΦΩΤΟ

Αχαΐα – Θρίλερ με 13χρονο: Πήρε το ΙΧ του πατέρα του και εξαφανίστηκε – Έχουν “σηκωθεί” ακόμη και drone για τον εντοπισμό του