Πάτρα: Έκλεψαν ζαρντινιέρα πολλών κιλών από τον πεζοδρομο της Ρ. Φεραίου - ΦΩΤΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Εργαζόμενοι  του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Πατρέων, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στις ζαρντινιέρες που έχει τοποθετήσει ο Δήμος, χθες (Πέμπτη 25 Ιουνίου), διαπίστωσαν ότι εκλάπη μια από τις μεγάλες μεταλλικές ζαρντινιέρες, βάρους εκατοντάδων κιλών, που βρισκόταν στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Πατρέως.

Εδώ και χρόνια, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου, έχουν τοποθετήσει στην οδό Ρήγα Φεραίου τις συγκεκριμένες μεταλλικές ζαρντινιέρες και τις έχει γεμίσει με πανσέδες, αγγελικές, ναντίνες, ευώνυμα και άλλα φυτά, επιδιώκοντας τον καλλωπισμό της περιοχής, γεγονός που έχουν εκτιμήσει οι δημότες, αλλά και οι καταστηματάρχες που ενίοτε φυτεύουν κι εκείνοι λουλούδια σ’ αυτές.

dsc_5316.jpg

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την λύπη αλλά και την αγανάκτησή της για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ η αρμόδια Αντιδημαρχία, έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ζητώντας την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Είναι απαράδεκτο κάποιοι ανεύθυνοι να καταστρέφουν έργα που γίνονται για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των δημοτών μας.

Η Δημοτική Αρχή, απευθύνει για μια ακόμα φορά έκκληση στους δημότες, στους αρμόδιους φορείς και στις Αρχές, να προστατεύσουν την περιουσία του Δήμου, που είναι περιουσία του Πατραϊκού λαού.

Διαβάστε επίσης