Σκηνές και σακίδια πλάτης για camping – Ανανεώστε τον εξοπλισμό σας!

Φέτος το καλοκαίρι το camping αποτελεί την πιο ασφαλή λύση μετά την πανδημία που πέρασε η χώρα μας. Μόνοι σας με το ταίρι σας ή με την παρέα σας, χωρίς να φοβάστε τον συνωστισμό. Εσείς, η θάλασσα και η σκηνή σας! Δεν έχετε σκηνή;

Αν είστε σε φάση που θέλετε να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας ή να αγοράσετε καινούργιο και να δοκιμάσετε επιτέλους την εμπειρία της κατασκήνωσης, σας προσφέρουμε 3+1 επιλογές από επώνυμο εξοπλισμό που θα σας λύσουν τα χέρια. Εδώ και χρόνια το Survival είναι πρωτοπόρο στην μεγάλη ποικιλία από είδη camping που μπορούν να κάνουν το καλοκαίρι σας ανέμελο και μποέμ όπως το έχετε ονειρευτεί!

Ας ξεκινήσουμε με την αγορά μιας καλής σκηνής

Οι σκηνές camping είναι οικονομικές και ποιοτικές. Κατασκευασμένες κυρίως από πολυεστέρα και υλικά που δεν αφήνουν την ηλιακή ακτινοβολία να εισχωρεί στο εσωτερικό της σκηνής είναι μία θαυμάσια επιλογή για κάθε παραλία και νησί.

Μπορείτε να βρείτε από εδώ την σκηνή των 3 ατόμων με πατάκι PE για την είσοδο και εδώ την σκηνή των 4 ατόμων με προθάλαμο.

Tips για το στήσιμο της σκηνής σας

Βρείτε μία σκιά –ιδανικά κάτω από δέντρο- ή έστω ελέγξτε από πού ανατέλλει ο ήλιος ώστε τις πρωινές ώρες να είστε όσο τα δυνατόν πιο δροσερά γίνεται
Μην στήνετε σε ανηφορικό ή κατηφορικό έδαφος
Προαιρετικά: Στρώστε έναν μουσαμά κάτω από την σκηνή και ένα ελαιόπανο για αυλή

Υπνόσακος με 20€

Κοιμηθείτε μέσα σε έναν αφράτο υπνόσακο τα βράδια με ψύχρα ή ξαπλώστε πάνω του για περισσότερη άνεση. Απαραίτητος εξοπλισμός για το κάμπινγκ από την Panda.

Ποιοτικό σακίδιο που θα είναι σύμμαχός σας σε κάθε περιπέτεια

Στο σακίδιο camping – ορειβατικό που θα κουβαλήσετε την σκηνή και όλα σας τα υπάρχοντα για τη διαμονή σας στην ύπαιθρο, είναι απαραίτητο να επενδύσετε κάτι παραπάνω από το budget σας. Από την εκπληκτική Pinguin, σας προτείνουμε το αδιάβροχο Minimalist 50, ένα λιτό σακίδιο, τόσο δυνατό και ευέλικτο που δεν θα αποχωρίζεστε. Κορυφαία χαρακτηριστικά και μεγάλοι χώροι αποθήκευσης.

Έτοιμοι για online αγορές από Survival; Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας πριν τις 12.00 οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα, για να παραλάβετε αυθημερόν!

Διαβάστε επίσης