Καρβέλης στο tempo24 για Καραμανδάνειο: Ναι στο Μαγνητικό Τομογράφο υπό ασφαλείς προϋποθέσεις

TI ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΥΠΕ

Θετικός εμφανίζεται στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση του μέσω του tempo24.news, o Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Καρβέλης, σχετικά με την εγκατάσταση Μαγνητικού Τομογράφου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρβέλης δηλώνει πως, "Εφόσον το Νοσοκομείο δημιουργήσει ασφαλείς συνθήκες εγκατάστασης και λειτουργίας του Μαγνητικού Τομογράφου, η βούληση μου είναι να τοποθετηθεί στο Καραμανδάνειο". 

Υποστηρίζεται μάλιστα, πως επί του παρόντος το Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας, δε διαθέτει χώρο που να πληρεί τις προδιαγραφές, ωστόσο επισημαίνεται η αναγκαιότητα ύπαρξης Μαγνητικού Τομογράφου στο Νοσηλευτικό ίδρυμα που αποτελεί το μοναδικό που καλύπτει τις ανάγκες παιδιών - ασθενών στη Νοτιοδυτική Ελλάδα.

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων έγινε ομόφωνα αποδεκτό από το Σώμα το ψήφισμα που κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Κουνάβης σχετικά με την εγκατάσταση του Μαγνητικού Τομογράφου στο “ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ” όπως αυτό είχε προβλεφθεί και όχι να αλλάξει προορισμό προς άλλη Υγειονομική Μονάδα της περιοχής.

Δημοτικό Συμβούλιο: Ομόφωνα δεκτό το ψήφισμα του Αντώνη Κουνάβη για τον Μαγνητικό στο Καραμανδάνειο

 

Διαβάστε επίσης