ΜέΡΑ25 για την Πατρών-Πύργου

Με αφορμή το τροχαίο της Δευτέρας

2o ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜέΡΑ25 ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ:

Τελικά δεν πρόλαβαν να φτάσουν τα πρωτοβρόχια το φθινόπωρο.

Χρειάστηκε ένα απλό ψιλόβροχο τη Δευτέρα 22/6 , για να γίνει ατύχημα στην επίμαχη στροφή στο 14ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Πατρών- Πύργου στο ύψος των Τσουκαλέϊκων, ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.

Καλά τα έργα ασφαλτόστρωσης σε κάποια σημεία , αλλά θα επιμείνουμε ως ΜέΡΑ25 Πάτρας στο ερώτημα που καταθέσαμε στην Περιφέρεια πριν μια βδομάδα: Τα έργα αυτά θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της εθνικής οδού, και αν ναι πότε; 

Επίσης προσθέτουμε άλλο ένα ερώτημα μιας και δεν μας απαντήσατε στο πρώτο ποτέ, αλλά εμείς έχουμε την ιερή υποχρέωση να το κάνουμε με αίσθημα ευθύνης . Έχετε σκοπό, κε. Φαρμάκη, να τοποθετήσετε κολωνάκια σε όλο το μήκος της Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, όπου υπάρχει διπλή γραμμή , μέχρι ο υπουργός κος. Καραμανλής καταφέρει καταρχάς να ξεκινήσει την κατασκευή της νέας Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, για να μην έχουμε θρηνήσει κι άλλα θύματα , μέχρι να τελειώσει; Ή εν πάση περιπτώσει ενημερώστε τον λαό της Δυτικής Ελλάδας εάν δεν αποδέχεστε την πρόταση μας , για το ποιες ενέργειες θα κάνετε για την μείωση των ατυχημάτων ως έχετε υποχρέωση .

 

Διαβάστε επίσης