«Sold out» για την ταινία «Καπερναούμ», στην προβολή του Δημοτικού Κινηματογράφου

Στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου

Το αίθριο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, αποτέλεσε το βράδυ της Τρίτης (χθες) «όαση» δροσιάς , αναψυχής, ανθρώπινης επικοινωνίας και προπάντων απόλαυσης μιας ξεχωριστής ταινίας, για την οποία ο χώρος σε συνδυασμό με τα επιβαλλόμενα μέτρα προστασίας από τον covid-19, αποδείχθηκε «μικρός».

Η ταινία «Καπερναούμ» της Ναντίν Λαμπακί, ήταν η αιτία, για να ανηφορήσουν στην παλιά πόλη της Πάτρας,  δεκάδες πατρινοί και πατρινές και να παρακολουθήσουν  μέσα από τα μάτια ενός ιδιαίτερου ανήλικου  «ξεναγού», την σκληρή φτωχή καθημερινότητα, σε μία χώρα όπως ο Λίβανος. 

Στο πλαίσιο των προβολών του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου, η ταινία θα επαναπροβληθεί αύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του πρώην  30ο Δημοτικού  Σχολείου (Άνω Συχαινά) και την Κυριακή 28 Ιουνίου στο προαύλιο του 61ου Δημοτικού Σχολείου (Ταραμπούρα).

2_7.jpg

Ο Πολιτιστικό Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, για την καλύτερη ενημέρωση των φίλων του κινηματογράφου, προχώρησε στην παραγωγή εντύπου, στο οποίο περιλαμβάνεται το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών προβολών .(ΦΩΤΟ)

Για την ταινία και τον θεσμό του Δημοτικού Κινηματογράφου, μίλησε πριν την έναρξη της προβολής , το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων ,Χριστίνα Κλωνιζάκη.

Λόγω των μέτρων, υπενθυμίζεται πως ο αριθμός των θεατών καθορίζεται ανάλογα με την έκταση του χώρου προβολής , ενώ για λόγους ασφαλείας η είσοδος γίνεται με αριθμημένες καρτέλες και ξεκινά από τις 8.45’ μ.μ.

 

Διαβάστε επίσης