Τζόκοβιτς: «Ζητώ συγνώμη απ΄ όλους»

Συγνώμη από όλους ζήτησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν σε τέσσερις αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, στη διάρκεια του τουρνουά επίδειξης Adria Tour που διοργάνωσε ο Σέρβος σε διάφορες πόλεις των Βαλκανίων.

Αρχικά βρέθηκε θετικός ο Βούλγαρος, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ακολούθησε ο Κροάτης, Μπόρνα Τσόριτς κι εν συνεχεία οι Σέρβοι, Βίκτορ Τροΐτσκι και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου αυτή την περίοδο εξετάστηκε μετά την επιστροφή του από τη Ζαντάρ στο Βελιγράδι και βρέθηκε θετικός στον ιό, χωρίς πάντως να εμφανίζει συμπτώματα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του επιτελείου του.

Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη σε όλους όσους υπέστησαν ζημιές από το τουρνουά. Διοργανώσαμε το τουρνουά με καλές προθέσεις και με καθαρή καρδιά.

Πιστεύαμε ότι πληρούσε όλα τα πρωτόκολλα υγείας. Ενώσαμε όλους τους ανθρώπους για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κάναμε λάθος, ήταν πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο λυπάμαι για κάθε θετικό δείγμα», δήλωσε σχετικά ο διάσημος πρωταθλητής