Φιλαράκια: Η Τζένιφερ Ανιστον αποκάλυψε την πιο αστεία σκηνή στα γυρίσματα

 

Η Τζένιφερ Άνιστον συνάντησε τη Λίζα Κούντροου και ξαφνικά τα δύο «Φιλαράκια», η Ρέιτσελ και η Φοίβη ξεκίνησαν να αναπολούν μοναδικές στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς.

Οι δύο πρωταγωνίστριες της σειράς «Τα Φιλαράκια» συναντήθηκαν μέσω βίντεο κλήσης για το περιοδικό Variety και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν τη σκηνή που τους έκανε να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια του.

Η Άνιστον έβλεπε αστεία βιντεάκια με τα «Φιλαράκια» στην καραντίνα
Η Τζένιφερ Άνιστον ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας έβρισκε συχνά βιντεάκια από τα γυρίσματα της σειράς «Τα Φιλαράκια» (τα Bloopers). «Ήμουν με την Κόρτνεϊ (την τηλεοπτική Μόνικα) και προσπαθούσαμε να βρούμε κάτι από τα παλιά “Φιλαράκια”. Τότε πέσαμε πάνω στα βίντεο αυτά και καθίσαμε σαν δυο “φύτουλες” να τα παρακολουθούμε και να γελάμε με τους εαυτούς μας» λέει η Τζένιφερ Άνιστον.

Η Κούντροου, η Φοίβη από τα «Φιλαράκια» παραδέχτηκε πως έχει κάνει και εκείνη το ίδιο, παρακολουθώντας τα γυρίσματα για ώρες. «Συνήθως θυμάμαι πότε ξεσπάγαμε σε γέλια κατά τη διάρκεια μιας σκηνής», σχολίασε η Τζένιφερ Άνιστον.

Η τηλεοπτική Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια» περιγράφει πως η συνάδελφός της συνήθιζε να γυρίζει στο κοινό – οι αμερικανικές κωμωδίες γυρίζονταν παρουσία κοινού – αφού είχε ξεσπάσει σε γέλια και έλεγε: «Συγγνώμη, είναι πολύ αστείο».

Βίντεο: Η σκηνή από «Τα Φιλαράκια» που ήταν αδύνατο να τη γυρίσουν
«Ήμασταν απαίσιες! Και ύστερα ήταν η σκηνή με τη γκάιντα» θυμάται η Τζένιφερ Άνιστον για τη σκηνή που τους δυσκόλεψε περισσότερο στα «Φιλαράκια. Ο Ρος καλεί όλη την παρέα προκειμένου να τους δείξει τις ικανότητές του στη γκάιντα. Ενώ προσπαθεί να παίξει το μουσικό όργανο, η Φοίβη προσπαθεί να τον ακολουθήσει φωνητικά, μια κίνηση που προκαλεί ασταμάτητα γέλια στους ηθοποιούς.

«Όταν ξεκίνησες να τραγουδάς στο 100%, ώστε να μοιάζεις με γκάιντα δεν μπορούσα να κρατηθώ. Κανείς δεν μπορούσε να συγκρατηθεί» θυμάται η Τζένιφερ Άνιστον για τη σκηνή που κατέληξε σε ακατάπαυστα γέλια στο πλατό της σειράς «Τα Φιλαράκια».

Το reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια»

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» συμφώνησαν με την HBO για ένα και μοναδικό επεισόδιο επιστροφής των χαρακτήρων της σειράς, 25 και πλέον χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, τηλεοπτικά. Το reunion πήρε αναβολή εξαιτίας του κορωνοϊού και αναμένεται να προβληθεί από τη νέα πλατφόρμα της HBO το φθινόπωρο.