Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ γυμνή στο κρεβάτι - ΦΩΤΟ

Είναι η κόρη δύο εκ των διασημότερων ηθοποιών στο Χόλιγουντ, του γοητευτικού Αλεκ Μπόλντγουιν και της πανέμορφης Κιμ Μπάσιντζερ.

Η Άιρλαντ Μπόλντγουιν έχει σχεδόν 600 χιλιάδες followers στο Instagram, οι οποίοι γεμίζουν τις φωτογραφίες της με χιλιάδες like και σχόλια. Η εντυπωσιακή 24χρονη καλλονή είναι κόρη του Άλεκ Μπόλντγουιν και της εκθαμβωτικής Κιμ Μπάσινγκερ, της γυναίκας που καθιερώθηκε στο Χόλιγουντ ως σύμβολο θηλυκότητας και γοητείας -μάλιστα παραμένει ακόμα και σήμερα, στα 66 της λαμπερή και πολύ όμορφη!

Η νεαρή Μπόλντγουιν ασχολείται ενεργά με το μόντελιγνκ, με την ίδια να μετρά ήδη συνεργασίες με πολύ γνωστά brands, ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα διασημότερα περιοδικά στον κόσμο.

Με ένα πρόσφατο στόρι της, λοιπόν, η πανέμορφη κόρη της Κιμ Μπάσινγκερ προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό στα social media, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου τη βλέπουμε ολόγυμνη, ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Οι αναλογίες της πραγματικά κόβουν την ανάσα. Η Αιρλαντ είναι πάνω από 1,80 και η γυμνή σιλουέτα της εντυπωσιάζει στο καλλιτεχνικό αυτό κάδρο, το οποίο είναι παράλληλα καλλιτεχνικό αλλά και σέξι.

 Ομορφη και πολλά υποσχόμενη στον κόσμο της μόδας, η Μπόλντγουιν θεωρείται περιζήτητο μοντέλο και φαίνεται να έχει ξεφύγει από τη «σκιά» των διάσημων γονιών της και να διαγράφει τη δική της πορεία.

Πηγή: bovary.gr