Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος - Οι κορυφαίες ατάκες του που έμειναν στην ιστορία - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο παλαίμαχος προπονητής, Νίκος Αλέφαντος. 

Ο παλαίμαχος προπονητής αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο θάνατός του επήλθε από καρδιακή προσβολή.

Ο Νίκος Αλέφαντος υπήρξε μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έγραψε τη δική του διαδρομή στα γήπεδα.

Νίκος Αλέφαντος: Όταν έγινε... τραγούδι από τα «Παιδιά από την Πάτρα» - ΒΙΝΤΕΟ

Οι κορυφαίες ατάκες του που έμειναν στην ιστορία

Ο Νίκος Αλέφαντος αγαπήθηκε από το φίλαθλο ελληνικό κοινό, λόγω της… λαϊκής γλώσσας που χρησιμοποιούσε, του αυθορμητισμού του, αλλά και της ευθύτητας που εξέφραζε τις απόψεις του.

Τις περισσότερες φορές που μιλούσε, είχε να δώσει κάποια ατάκα, την οποία θα χρησιμοποιούσαν πάρα πολλοί. Κουβέντες που αγαπήθηκαν και έμειναν στην ιστορία…

Το «τα πάντα όλα» ήταν από τις πιο γνωστές εκφράσεις του Νίκου Αλέφαντου και χρησιμοποιήθηκε από άνδρες και γυναίκες!

«Στα εξηγώ ωραία; Μάθε μπαλίτσα; Βρε μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα;» είχε πει σε δημοσιογράφο, προσπαθώντας να πει τα… δικά του και να αποφύγει να σχολιάσει μια ερώτηση που του έγινε.

«Γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Δούρος στο τηλέφωνο. Βγες από την Κόρινθο να μιλήσεις με τον Αλέφαντο» έλεγε μέσα στο παράπονο στην… ιστορική του παρουσία σε εκπομπή της Έλλης Στάη.

«Καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0” είχε πει, λίγο πριν ο ΠΑΟΚ κατέβει στον Πειραιά για να παίξει με τον Ολυμπιακό, ενώ ιστορική έχει μείνει και η ατάκα “Qu’est-ce que c’est Καρυπίδης;”

 

 

Κανείς δεν ξεχνάει την κοινή του παρουσία με τον Άγγελο Χαριστέα σε δελτίο ειδήσεων του Ant1. «Τους κάνατε παιχταράδες. Ο Χαριστέας θέλει να κάνει μεταγραφή από την Εθνική» είχε πει, χωρίς να τον ενδιαφέρει πως ο Έλληνας επιθετικός βρισκόταν σε διπλανό “παράθυρο”.

Πηγή: enikos.gr

 

Διαβάστε επίσης