Αγγλία: Καταιγιστική η Σίτι, συνέτριψε 5-0 την Μπέρνλι

 

Τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα ματς που έχει δώσει στο «Έτιχαντ» μετά την επανέναρξη της Premier League πέτυχε τη Δευτέρα η Μάντσεστερ Σίτι και, μάλιστα, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Μετά το 3-0 επί της Άρσεναλ σε εξ αναβολής ματς, οι «πολίτες» διέλυσαν και την Μπέρνλι με 5-0, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο 20χρονος Άγγλος μέσος, Φιλ Φόντεν, έχει ξεκινήσει πολύ «ζεστός» μετά την διακοπή της σεζόν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και, αφού έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με τους «κανονιέρηδες», πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο αποψινό ματς (δύο φορές σκόραρε και ο Μαχρέζ).

Η... πελατειακή σχέση της Σίτι με την Μπέρνλι συνεχίστηκε, καθώς την τελευταία φορά που απέδρασαν οι φιλοξενούμενοι με «διπλό» από το Μάντσεστερ ήταν το 1963!

Έκτοτε οι «πολίτες» μετρούν (με την αποψινή) 10 νίκες, ενώ πέντε ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα. Παράλληλα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επέκτεινε το το αήττητο στο «σπίτι» της σε 7 αγώνες (6 νίκες, μία ισοπαλία), ενώ σε όλα τα ματς που έδωσε σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές!

Διαβάστε επίσης