Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό της Ανέτ αποκαλύπτεται και τίποτε δεν θα είναι το ίδιο ξανά

 

 

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, είδαμε την Ελένη να μην κάνει πίσω και να μην εγκαταλείπει το σπίτι τους που έχασαν στη δίκη. Ο Ιορδάνης επιμένει για την Δρόσω, τη στιγμή που ο Μελέτης στο τσακ γλίτωσε για να μην τον ανακαλύψουν στο δωμάτιο ο Δούκας και η Μυρσίνη. Τελικά, πήρε τα λεφτά του Σεβαστού και με την Πηνελόπη ετοιμάζονται να το σκάσουν.

Τι θα γίνει, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε, κρυφά, μέσα στη νύχτα. Την ίδια στιγμή, το φορτηγό που πήρε ο Μελέτης «τους προδίδει» κι αναγκάζονται να συνεχίσουν την απόδρασή τους, περπατώντας.

Ο Φανούρης αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως είδε τη Θεοδοσία στο μέρος που έπεσε η Ελένη κι ο Λάμπρος, οργισμένος, της ζητάει εξηγήσεις.

Στο μεταξύ, ο Δούκας με την Ανέτ καταφέρνουν να πιάσουν τους δύο φυγάδες κι η Πηνελόπη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη διαταγή του πατέρα της. Τι θα ζητήσει ο Δούκας από την Πηνελόπη; Θα μάθει ο Κλεομένης τι πήγε να κάνει η Πηνελόπη;

Ο Κυπραίος ανακοινώνει στην Ελένη πως το σχέδιο της απαλλοτρίωσης θα συνεχιστεί και της προτείνει να φύγουν από το χωριό. Ο Δούκας συγκρούεται με τον Μελέτη και τον διώχνει από το Διαφάνι, η Ανέτ επεμβαίνει κι αναγκάζεται να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της.

Διαβάστε επίσης